dag 4, godmorgon pt.3

Godmorgon! Vi vaknade nyss och knäckte en bärs. Vi är sega och det är blood överallt i lägenheten. Testade pizza.nu och killen kom 40 minuter INNAN utlovad tid, pwnz.

Så nu tänkte vi berätta lite om gårdagen!
Kvällen började med att vi var jäkligt sega och funderade på att skippa utgång helt och hållet.




Tiden drog iväg men ungefär klockan 23.00 började vi ändå att ladda lite för att gå ut. SÅ, vi gick till nån hotellbar på södermalm och skulle äga.










När de började stänga igen vid 2-3 tiden nån gång så var vi tvugna att fortsätta kvällen så vi skulle åka till fasching var planen


tunnelbana är äckligt

Vi kom aldrig så långt som till Fasching dock, något som lockade mycket mer at the time var en BÖRRJARE på max, men där låg max och sov



På vägen nånstans ute i natten så råkade vi encountra en kvinna från de nordligare delarna av staden, hon kom från Akalla. Eriks dirty down south-stil och hennes northern classy-stil passade inte alls ihop så att det som skulle hända var oundvikligt. hon flippa




Erik höll på att ta sina sista andetag, men precis då kom vi på idén som skulle rädda hans arma liv och denna kväll



en 16-kupongers-remsa fick agera första hjälpen. 110 spänn rakt upp i näsan

När detta var ordnat så var tanken att vi skulle åka med bussen mot södersjukhuset hem, men som vanligt fick vi problem på vägen och blev jävligt vilseledda av en risig kvinna som lurade oss ända ut till hammarby sjöstad.
Några bussar var det inte tal om vid den här tiden på dygnet (ungefär kl 5) så skulle vi hugga en taxi. MEn eftersom att den risiga kvinnan på något sätt blivit en del av vårt entourage så fick vi inte plats i en vanlig taxi. Vi stod ute i sjöstaden i en timme och försökte stoppa en biljävel men alla stockholmare är hjärtlösa. Så vi ringde en minivansbussbilstortjävlafordon-taxi som fick köra oss hem.

Notan fick den snea kvinnan stå för.



Ikväll however, beger vi oss ut på nya äventyr och diverse konstiga klubbar.  hoppas vi får den stora hissen för då blir det ostbollar på vägen ner! Hörs sen

THA GANG

dag 3, godmorgon pt.2

Vi vaknade nyss, vi knäckte en bärs, satt på musik och nu landade vi här.
Musiken påverkar oss psykiskt och vi ska gå ut i den isande vinternatten ikväll. Vi har inte så mycket att tillägga, men en bild säger mer än 10-tusen-jävlar ordzz


Party on!


kommer fler bilder inatt... aa fan ffaaaaaaaaaan


Dag 2, godmorgon

Nu är det såhär att vi har vaknat och det snöar uppåt. Vi är inte en enad grupp här på bloggen. Bilder tars bort, inläggs tars bort.. Men i can still feel the love in the air.

Meanwhile, så lägger vi upp lite picz från igår. njut ffs










måste måste

nu när adam är till liv så har någon annan gått i ide... jo den är erik linnér.
vi borde ta en fin bild på honom , men illskan skullle komma efter takten då han nyktrar till. jo erik kan vara argsint av sig. vi hoppas att han kommer ur grottan innnan 12 för då bär det av mot apberget eller någonklubb med många fina chicks.... jo tjejerna kan vara av olika kaliber för att passa de fashionistas som sitter och skriver detta inlägg...

Vi kollar på house of wax. Paris Hilton dansar naken, det är givande för vissa. alla utom erik för han ligger däckad på den så kallade " The lux louuftmadrass"

Keep it real.

Pösss

1 timme kvar bitchezz

pt. three

Adam har kommit ut ur sin dalmatinfas med prickigheten of the red kulör.
Jag personligen tror att det beror på att han somnade till Jamie Olivers julcook-along och slutade förtära alkohol!
Nu har han dock kläckt en fin öl och sitter och sippar på, bättring påväg förmodligen.. förhoppningsvis..

Anledningen till dessa "countdown"-inlägg är att Adam, ja.. Adam Perzon fyller 18 år för första gången, förhoppningsvis sista gången på torsdag.. Det vill säga 00:00!

Tror adam hade lite hybris fick en extrem reaktion på alkoholen och såg ut som en hundras vi kallar dalmatin, fast med röda prickar..

Men nu är vi igång igen!!!!




Norrland har inte en chans!

Nu har det gått en timma och nästa inlägg kommer som lovat. vi har upptäckt att adam har ett asiatiskt syndrom som gör honom rödare än mona sahlin, shame.... men om 3 timmmar fyller han 18 !! det är fetare än anna book under ett mcdonalds besök! ska vi festa hela veckan? TRO PELLE DET! för tillfället festar adam, allew, erik och richard med adams syster och hennes norrländska kompis, men såfort klockan slår tolv så ska vi slå krogarna somfan.


peace out!
allew, adam, richard och erik


stockholm dag 1, ett jävla härjjj

Okej nu är det såhär
vi sitter i stockholm... rille, allew, erik och adam
eftersom vi har jävligt dålig update kommer vi fixa en varje timme till klockan 12... för då fyller självaste fan adam år... då drar vi på klubbar och dansar med tjejer från alla folkslag. ja ni hörde folkslag, negrar, kineser, ariska, lappliska, amish, pilgrismska, judar.... yezz ju name it. det cirkulerar många frågor här i lägret. hur många volvo eller såkallade jag rullar finns det i norrland... jo svaret är  sundsvall. ja det är svaret. richard hittar paj i köket det var gott.. hur många renar får det egentligen plats på ölandsbron? det är frågorna som är obesvarade...

men nu är det såhär vi kommer hamna på rehab pågrund av all alkohol konsumtion som skeer i afton. Vi stannar här tills söndag. 

Pusss ,,,,, allew to rille to erik to adam

vi syns om en timme, på uomo


hej

Hej alla fashionistas. Förlåt för att vi inte har skrivit på länge...
Men nu ska vi börja snart igen. Vi ska åka på semester från den här extremt påfrestande och stressiga bloggvärlden vi lever i. Det är hårt att vara på topp måste jag säga.

Så de närmaste dagarna kommer ni att se oss down south i stockholm, vi ska dit och reinkarneras genom att förtära alkohol och umgås med fina kvinnor.

Don't be strangers
Rille

pwnd


makes no sense

Tjena! Vaknade nyss och har obeskrivligt ont i nacken.
Igår drack jag rödtjut och whiskey hela kvällen hos alle rönnerholm. Högsby i sitt esse


Pasta med riven parmesanost, ruccolasallad med vattenkastanjer och fetaost, kycklingbitar med champinjoner unt vitlök. PÅ ME EN MASSA OLIVOLJA OCH DU ÄR HEMMA!


Är det nån mer än jag som längtar efter nya avsnittet av paradise hotel ikväll?
Jag håller på cimon
/Richard

.

mornin'


Satt och lyssnade på lite darknessmusik och kom in på döden, så funderar på dom grymaste sätten och ta självmord på, för oss som inte vill bli gamla och allt som hör till det. Ett självmord som inte är patetiskt och vekt utan ett självmord som blir ihågkommet som en sublim bedrift.

Man kan ta med sig en känd diktator eller bloggerska med i graven och att få det och verka som man dog som en hjälte fast man endast hade ett syfte. Man kan skapa ett massdåd och sedan rädda alla, men dö på kuppen..

Det finns för många kreativa idéer för att nämna här, låt det flöda..




/ e, puckat inlägg




Man on the moon

1 december, nu går vi mot mörkare och kallare tider. Det är både en bedrövelse och ljuvlig känsla. Den svårtuggade delen är att man permanent känner sig trött och seg. Det märkte jag idag vid 8 på morgonen då min klocka började skrika mig i örat. Jag sträckte mig snabbt efter snoozeknappen och genomgick samma procedur ett antal gånger. När jag väl kommit upp försökte jag få en kick genom koffeinhaltig dryck. Men kaffet lyckades inte få mig piggare. Jag tror jag upplevde den omvända effekten kaffe ska ha. Istället för att bli alert så kände jag mig mer lugnt och ville lägga mig i sängen och när jag har berättat att kaffe ger mig omvänd effekt så har jag fått höra kommentarer som " Koffein gör dig pigg, inte trött". Men läste i tidningen Hälsa eller någon liknande tidskrift att koffein kan ha lugnande effekt.
Så hoppas ni lärt er något nytt



Tröja: Filippa K
T-shirt: Acne
Jeans: Nudie
Skor: Gram

Frid från Adam

RSS 2.0